המופלטה המושלמת: המתכון של השף גיא פרץ

המופלטה המושלמת: המתכון של השף גיא פרץ

השף גיא פרץ חושף את מתכון המופלטה המנצחת שלו שתוציא אתכם גדולים במימונה הערב. עוד לא מאוחר לפתוח קבוצת וואצאפ ולהזמין את כל החברים והמכרים אליכם למופלטת מימונה עם המתכון המנצח. זה לא כזה מסובך, מעדכן אותנו גיא, וזה בהחלט שווה את המחמאות. אז יאללה למטבח!

מרכיבים (40 יחידות):

  • 1 ק”ג קמח לבן מנופה
  • 30 גרם שמרים טריים מפוררים או שמרית
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • כ-2.5 כוסות מים פושרים
  • 2 כוסות שמן לטבילת כדורי הבצק
  • להגשה
  • חמאה
  • דבש

אופן ההכנה:

1. מערבלים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו גיטרה ומשהים כ-15 דקות בטמפ’ החדר.

2. יוצקים מהבצק הרך והדביק כדורים בגודל כדורי פינג-פונג ומשהים 15 דקות. מכניסים לקערה עם שמן, מוציאים כדור אחר כדור ומשטחים על משטח שיש משומן בעזרת ידיים משומנות לעלה בקוטר כ-25 ס”מ.

3. מטגנים את המופלטות במחבת טפלון חמה ששומנה קלות ב-2 מחזורי טיגון של 20, בלי להוציאן מהמחבת, באופן הבא: את המופלטה הראשונה מטגנים כ-10 שניות. בינתיים משטחים ומכינים את המופלטה הבאה, הופכים את המופלטה שבמחבת, ועליה מניחים את המופלטה החדשה. הופכים את שני המופלטות יחד, וחוזר חלילה עד לערמה של 20. מוציאים מהמחבת וממשיכים לטגן אל השאר באותו אופן.

4. מגישים בליווי חמאה ודבש.

תרבחו ותסעדו!

הבצק הזה בקרוב יהיה מופלטה!

הבצק הזה בקרוב יהיה מופלטה!

פורסם על ידי