במטבח עם סיוון: והפעם אסאדו פטריות

סיוון עמר ביטון

סיוון עמר ביטון

לקראת כל סוף שבוע, הנציגה שלנו במאסטר שף סיוון עמר ביטון תציע מתכון טעים ולא מסובך להכנה, שיגרום לכם ללקק את האצבעות. והשבוע נלמד להכין אסאדו פטריות.

מאת: סיוון עמר ביטון

המצרכים: קילו בשר אסאדו חתוך לקוביות גדולות, 2 בצלים חתוכים לקוביות, חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס, 7-8 תפוחי אדמה ירושלמים חתוכים לקוביות בגודל  בינוני, כוס יין לבן ,כף רסק עגבניות, כף דבש, חצי כפית כורכום, פלפל שחור גרוס, מלח.

אופן הכנה:

1. לטגן בסיר את הבשר מכל הכיוונים עד הזהבה, להוסיף את הבצל והפטריות ולטגן כמה דקות. להוסיף יין, דבש ותבלינים, להנמיך את האש לבינונית.

2. לבשל כשעה ולהוסיף את תפוחי אדמה. לכסות ולבשל עוד כשעתיים או עד שהבשר רך. חשוב מאוד מידי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים ולערבב בכף עץ.

בתאבון!

פורסם על ידי